Молодіжний проект “місія Єремії”

Молодіжний проект МІСІЯ ЄРЕМІЇ

«Але Господь сказав мені: Не кажи: “я молодий”; бо до всіх, куди тільки пошлю тебе, підеш, і все, що накажу тобі, скажеш».

Єремія 1: 7

Цей проект призначений для молодих людей, які з певних причин не можуть виїхати зі свого міста, в якому вони проживають. Хлопці та дівчата після певної підготовки і навчання візьмуть на себе відповідальність організувати і провести разом зі своєю молоддю за рішенням ради місцевої конференції одну євангельську програму в місті, в якому вони проживають або в найближчому населеному пункті.

  1. ОБГРУНТУВАННЯ НЕОБХІДНОСТІ І ВАЖЛИВОСТІ ПРОЕКТУ

Всі ми знаємо, що звістка Євангелія повинна досягти кожної людини. Більш того, Ісус говорить, що це має статися перед Другим пришестям Ісуса Христа.

«І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво всім народам; і тоді прийде кінець». Мф. 24:14

Цікаво, що це єдине пророцтво, виконання якого Бог поставив у залежність від Своєї Церкви. Бачачи, що всі інші пророцтва виконуються, Церква розуміє свою відповідальність за роботу, яку їй потрібно виконати перед поверненням свого Господа.

Саме це бажання, а також любов до людей і бажання допомогти їм знайти порятунок надихає керівництво Церкви регулярно пропонувати різні євангельські ініціативи. Одна з останніх ініціатив церкви – «Залучаючи всіх».

За допомогою цієї ініціативи Церква через пасторів пропонує залучитися кожному члену церкви в служіння благовістя.

Біблія говорить, що останнім часом Бог буде наділяти молодь особливою силою, і через неї буде відбуватися служіння проповіді вічного Євангелія.

«І буде потому, виллю від Духа Свого на кожне тіло, і будуть пророкувати сини ваші і дочки ваші». Йоіл 2:28

Завдання Церкви, а особливо Відділу Молодіжного Служіння, створити такі умови, при яких молодь могла б виконати своє призначення і стати вісниками Божої істини.

«Молоді чоловіки і жінки повинні бути навчені для служіння в справі Божому. Господь обирає молодих, тому що вони володіють сильним тілом і живим розумом; і, якщо молодих людей правильно наставити, вони будуть ревними трудівниками для Учителя.

Бог буде їм радником, якщо вони будуть сподіватися на Нього. Він прийме і піднесе їх до статусу Своїх співпрацівників, якщо вони повністю підкоряться Його волі».

Е. Уайт «Рев’ю енд Геральд», 24 березня 1891 р.

Навчаючи і залучаючи молодь в служіння, ми не тільки виконуємо доручення Христа, дане Його Церкви, а й допомагаємо самим молодим людям зміцнюватися у вірі і зростати духовно.

Чому керівники церкві не обмірковують в своїх радах, як навчати молодих чоловіків і жінок, щоб вони могли використовувати ввірені їм таланти? використовуючи розумові і фізичні здібності нашої молоді в служінні Богу, ми закриваємо двері для спокус ворога, і сатана не має можливості навчати дітей і молодь служінню собі».

Е. Уайт «Рев’ю енд Геральд», 7 березня 1893 р.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.