На благодійному концерті зібрали кошти для постраждалих від пожежі

У місті Дубно 17 березня в Палаці дітей та молоді відбувся благодійний концерт: для постраждалих у пожежі родин вдалося зібрати 13 тисяч гривень.

26 лютого у місті Дубно трапилася пожежа: вибухнув чотирьох квартирний будинок. Понад 3 години пожежники гасили полум’я. Постраждали 4 дітей та 10 дорослих, проте найбільше вогонь уразив 33-річного Андрія Солтиса.

Чоловік отримав важкі опіки 3-4 ступеня. Аби допомогти родинам у скрутному становищі, Адвентисти Сьомого дня за сприяння Дубенської міської ради організували благодійний концерт «Люби людей – люби цей світ». Чимало солістів та творчих колективів долучилися до заходу.

Своєю музикою прославляли Господа госпел-хор «Heaven», естрадно-інструментальний бенд «Eternity» та вокальний гурт «Ковчег». Разом виконавці організували творче об’єднання J-Light (Світло Ісуса), яке народилось та розвивається у місті Луцьку. Учасники J-Light дуже різні: від професійних музикантів до солістів-аматорів, проте їх об’єднує спільна мета – робити світ кращим та донести вістку благодаті до якомога більшої кількості дітей Божих. Адже “госпел” у перекладі з англійської означає – Євангеліє, тобто церковні гімни. Першими їх співали чорношкірі раби, власники яких забороняли їм вивчати Слово Господнє. Тому збиралися люди таємно, аби піснях прославити Небесного Отця та звернутися до Нього із проблемами та подякою за почуті молитви. Часи рабовласників минули, і славити Господа можна відкрито, проте чудова традиція співати для Ісуса у стилі «госпел», як це робить хор «Heaven», залишилася популярною й до сьогодні. На благодійному концерті «Люби людей – люби цей світ» для постраждалих родин вдалося зібрати 13 тисяч гривень. Після підрахунку кошти відразу були передані людям, звичне життя яких знищив вогонь. Подібні заходи показують нам, що ми не самі, і поки ми готові допомагати ближнім та приносити в жертву свої інтереси – добро переможе все!

Настасья Кушнарьова

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.