Напередодні навчального року діти отримали подарунки

25 серпня 2018 року в приміщенні Церкви Адвентистів Сьомого Дня (АСД) м. Луцьк-1 діти отримали спеціальні пакунки зі шкільним приладдям.

Вже доброю традицією стало в цю пору року запрошувати в молитовний дім дітей з малозабезпечених сімей аби в спільній молитві разом звернутися до Бога і благати в Нього благословення  для школярів на новий навчальний рік. В цей раз запрошення отримали 40 дітей. Силами місцевої громади Церкви АСД міста Луцьк були підготовані  спеціальні пакунки з зошитами, ручками, олівцями, пластиліном, кольоровим папером, коректором, лінійками, тощо.  І хоча  прибути  на свято школяра змогли не всі запрошені, вони все ж таки отримають свої подарунки згодом.

Подібна акція відбувається вже не вперше і не тільки перед початком навчального року. Завдяки ініціативній групі церкви та благодійному фонду «МІСТО НАДІЇ»  багато з малозабезпечених сімей отримують і адресну допомогу впродовж року (одяг, продукти харчування, побутову техніку, тощо…).  Церковний відділ соціального служіння тісно співпрацює з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді керівником якого є Ліна Галан. Вона  знає поіменно кожного, хто перебуває в складних життєвих обставинах і потребує допомоги.

На свято завітав  і виконуючий обов’язки мера міста Григорій Пустовіт, який у своєму звернені відзначив необхідність служіння тим, хто переживає скрутні часи: «Важливо сьогодні підтримати цих дітей. В цих нових, гарних, кольорових, яскравих  шкільних наборах є частинка добра, тепла та Вашої підтримки».

В цей день під час проведення невеличкої святкової програми лунали пісні, вірші, а також гра на музичних інструментах.

Пастор церкви Власюк Віктор  звернувся до присутніх дітей та їхніх батьків зі словами духовної настанови. І всі об’єдналися у спільній молитві аби Бог благословив школярів  на новий навчальний рік і дав мудрості; щоб під мирним небом лунав щасливий, радісний дитячий сміх.

Дітки отримали свої подарунки, які стануть в пригоді під час навчання. а також  особливу книгу –  Дитячу скарбничку біблійних історій, в якій зрозумілою дитині мовою викладені важливі Біблійні істини.

Автор Ірина Матвійчук

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.