Вперше але не востаннє!

Вперше але не востаннє! Слідопитський табір Закарпаття

16 вересня 2018 року, у с. Руське Поле, вперше в історії Закарпаття відбувся обласний зліт Слідопитів. Його відвідали близько 70 дітей з усієї області.

Захід проводився за ініціативи керівника клубу Слідопитів у Західній Конференції, а також за підтримки місцевих лідерів клубу.

Протягом дня діти вивчали практичні навички виживання, а саме: переправа, стрільба з лука, долання перешкод, розведення багаття, приготування їжі на вогні, надання першої медичної допомоги.

Мальовнича місцевість та прекрасна погода сприяли прекрасному настрою усіх присутніх.

В обід всі дружно смакували приготованою на вогні їжею.

Андрій Савін, керівник клубу «Слідопит» у Західній Конференції, говорить про причину проведення подібних заходів: «Подібні зустрічі допомагають дітям на їхньому шляху пізнання Бога. Взагалі, слідопитство — це засіб, щоб у ігровій формі допомогти краще зрозуміти світ та Бога у трьох напрямках: фізичний, інтелектуальний, духовний. Тому, такі заходи допомагають дітям подружитися, побачити християнство в ділі і чомусь навчитися».

Під кінець заходу всі були втомлені але і задоволені. Тому, коли прозвучало питання: «Вам сподобалося?», повітря здригнулося від слова «Так».

Бог закликає нас піклуватися про майбутнє Церкви – дітей та молодь. Саме на подібних заходах, виховуються майбутні лідери у наших громадах. Вкладайте час і ресурси у майбутнє!

Станіслав Прокопець

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.