Євангеліст з Іспанії провів програму “Християнська психологія”

З 3-го по 14 жовтня в місті Володимир-Волинському, зусиллями місцевої громади церкви Адвентистів Сьомого дня (АСД) та пастора Мирослава Концемала, в приміщенні молитовного будинку, була організована та проведена євангельська компанія, під назвою «Християнська психологія». Лекторами виступили запрошена подружня пара з Іспанії. Антоніо Дель Піно та його дружина Пілар, кваліфіковані психологи з міста Мадрид, запропонували всім присутнім серію цікавих лекцій, про те, як організувати своє життя, про володіння емоціями, як поважати себе, про небезпеку стресу, та депресію. А також лекції з сімейних стосунків.

Перекладачем була Албіна Томенко.

Паралельно з містом Володимир-Волинський, на дві години пізніше, євангелисти проводили програму у сусідньому місті Нововолинськ на аналогічну тематику. Весь свій вільний час, гості присвячували відвідуванню місцевих шкіл, коледжів, та вищих учбових закладів, де в актових залах на них чекали десятки студентів. З великою гостинністю та повагою нас зустрів Володимир-Волинський агро-технічний коледж, в якому до прослуховування матеріалу, були долучені викладачі та адміністрація закладу.

По закінченню всіх заходів, на останній зустрічі, містером Антоніо був зроблений заклик до хрещення, на який відгукнулась одна людина. Молодий юнак, виявив бажання заключити завіт з Богом, і 14-го жовтня, в приміщенні молитовного будинку міста Володимир-Волинський, відбулося урочисте служіння хрещення. Після основної частини, в момент привітання новонародженого члена Церкви, пастор ще раз звернувся до присутніх із закликом на який відгукнулося ще шестеро осіб, котрі висловили своє бажання вивчати біблійні уроки для підготовки до хрещення.

Мирослав Концемал

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.