Співали, пили гарячі напої та роздавали “Вічний скарб”: як луцька адвентиська молодь здійснювала різдвяне місійне служіння

Співали, пили гарячі напої та роздавали “Вічний скарб”: як луцька адвентиська молодь здійснювала різдвяне місійне служіння

Молодь церкви Адвентистів сьомого дня (АСД) луцької громади “Ковчег” на Різдвяні свята 8 січня, вийшла у центр міста, аби познайомити перехожих з істинним сенсом Різдва та приходом Ісуса на цей світ. У рамках місійного заходу юнаки та дівчата роздавали людям християнську літературу:  газети “Вічний скарб” та буклети. Аби зігрітися фізично для всіх охочих приготували гарячі напої та домашню випічку, а для душевного тепла гурт “Ковчег” прославляв Бога співом. І навіть мороз та холод не став на заваді місійному служінню.

“Хоча було дуже холодно, але радість наповнювала серце, що багато людей почули в піснях про Христа, отримали газети, смаколики і позитивний настрій. Я впевнений, що це принесе свої плоди. Слава Богу!” – поділився враженнями пастор луцької громади “Ковчег” Ігор Куриляк.

 Найголовніше, переконані молоді люди, те, що попри несприятливу погоду таки вдалося роздати всю літературу та пригостити якнайбільше випадкових перехожих. Як розповідають хлопці та дівчата, людей здивував той факт, що все можна брати задарма. Тож Адвентистів сьомого дня на вулицях сприйняли привітно.

“Якщо чесно, найбільше враження справив мороз -8. Приємно бачити здивовані очі людей, коли вони дізнаються, що все безкоштовно.” – Тетяна Поломана, солістка гурту “Ковчег “.

“Було круто що більшість позитивно сприймали, газети брали майже всі.” – Аліна Бойко, сестра луцької громади АСД “Ковчег”.

Окрім цього, роздавати літературу молодь вийшла і 13 січня. Кажуть, враження лишились позитивні.

“Приємно, коли до людей щось говориш, то вони так до тебе обертаються, привітні такі, цікавляться.” – Андрій Власюк, соліст гурту “Ковчег”.

Відтак, на славу Божу вдалося познайомити з Його Словом чимало людей, а за два дні місійної роботи роздати понад сотню газет “Вічний Скарб” та “Моя здорова сім’я”.

 

Анастасія Кушнарьова.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.