Назад у минуле: молодь луцької громади «Ковчег» провела святкове служіння у стилі «ретро»

Назад у минуле: молодь луцької громади  «Ковчег» провела святкове служіння у стилі «ретро»

Аби хоч на мить повернути членів церкви похилого віку на 20, 30 чи навіть 40 років назад, 26 січня молодіжний відділ влаштував ретро-вечір із тематичним дрес-кодом та святковим служінням. Старше покоління зізнається, що  їх юність промайнула як один день. Щодня нас оточують старші люди: наші батьки, дідусі та бабусі. Ми бачимо їх зморшки на обличчях, спрацьовані руки та сивину волосся, і забуваємо, що вони теж були молодими.

Реклама заходу

“Ми намагались максимально зробити атмосферу їхньої молодості (співи ретро-пісень під баян, скрипку, старі фотографії, дрес-код 70-х) та зробити теплу сімейну атмосферу в стилі 70-80-х, яка б зацікавила людей всіх поколінь. А для молоді це був ретро-вечір, де вони могли зануритись у минуле століття, дізнатися більше про життя наших бабусь та дідусів та почути їх історії життя” – Валентина Куриляк, член громади “Ковчег” м. Луцьк.

Головною метою заходу було бажання молоді приділити увагу батькам та сказати “дякую” за їхню турботу про нас.

“Ми хотіли привернути серця дітей до батьків, розповісти, що як ми у дитинстві, так і вони зараз потребують нашої допомоги, лагідного слова та підтримки. І показати, що хоч наше земне життя швидкоплинне і наповнене турботами та хворобами, на небесах ми будемо вічно молоді. І там вже не буде ані горя, ані смерті” – Валентина Куриляк. Усі присутні мали змогу не лише послухати, що для них приготувала молодь, а й, безпосередньо, взяти участь у програмі та розповісти про себе за допомогою “вільного мікрофона”. Наприкінці вечора усі охочі могли переглянути альбоми зі світлинами, які розповідають історію громади “Ковчег”.

“Все було гарним: програма, оформлення сцени, ведучі, учасники вечора. Це служіння подарувало гарний настрій та бажання служити Господу. Відчувалася присутність Божа у всьому” – Наталія Ольхович, член громади “Ковчег” м. Луцьк

Ось так на славу Богу відбувся вечір подяки у стилі “ретро” у луцькій громаді адвентистів “Ковчег”.

Анастасія Кушнарьова

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.