В Мукачево відбувся музичний фестиваль «Я співаю для Ісуса»

В Мукачево відбувся музичний фестиваль «Я співаю для Ісуса»

16 березня о 17.00 в молитовному будинку Церкви Адвентистів Сьомого дня «Еммануїл» м. Мукачево, вул. Мічуріна 3 розпочався музичний фестиваль «Я співаю для Ісуса».

Було зареєстровано біля 45 чоловік: гурти співаків (дуети, тріо, квінтет), солісти, виконавці на музичних інструментах. Слухачі почули прославлення Бога в співі та грі на: фортепіано, сурмі, скрипці,сопілці.  Було виконано 25 різноманітних творів.

З молитвою та вступним словом звернувся Олександр Коропець. З цього моменту кожен із присутніх поринув в атмосферу музики.

Завдяки провідного Станіслава Прокопця перехід від одного твору і виконавця до іншого був непомітним і зберігав увагу слухачів на високому рівні.

Найбільший колектив, 21 людина, приїхав з с. Торунь, які співали під супровід інструментальної гри дітей на скрипці, саксофоні, сопілці та фортепіано. Пісня в їхньому виконанні «За все Тобі я дякую» знайома усім, вона знайшла відгук в серцях слухачів тому її співали всі.

Чомусь ні хто з молоді не грав на гітарі, яка була популярна в минулому. Зате було дуже багато солістів. Приємно було почути соло від двох хлопців: Василя Побігач та Крістіана Гарастей. Також вразила гра маленької дівчинки Вікторії на саксофоні, якій 10 років, гра на сопілці Олександра, якому 11 років, та гра на скрипці Ліліан, якій 11 років.

Спокійно та впевнено виконала твір «На крыльях любви» на саксофоні Діана Зихор яка займається в музичному училище.

Під час фестивалю був зроблений благодійний збір коштів на розвиток школи «Емануїл» в сумі 500 форинтів та 6108гр.

Також привітали Людмилу Лейбюк  з днем народження.

Всі учасники отримали грамоти за участь у музичному фестивалі.

На закінчення разом заспівали чудовий гімн «Я співаю для Ісуса».

Невеликими роликами на ютуб каналі “Я співаю для Ісуса

Сергій Литовченко

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.