«Співай заради життя»

«Співай заради життя»

6 квітня 2019 року у м. Ужгород, в приміщенні обласної філармонії відбувся благодійний концерт за участю колективів Українського Адвентистського Центру Вищої Освіти. Запрошені колективи — чоловічий хор, ансамбль дзвіночків, група «Амбассадор».

Протягом трьох днів гості служили для членів церкви та жителів міста. У п’ятницю та суботу вранці, богослужіння повністю вели студенти. Палкі проповіді, милозвучний спів та гра на музичних інструментах надихали членів церкви м. Ужгород.

В суботу після обіду, о 17:00 розпочався сам благодійний концерт. Організатори концерту не мали на меті просто гарно виступити. Було знайдено потребуючу людину, заради життя якої музиканти і прославляли Ісуса. Ярослава – дружина учасника бойових дій АТО, мати трирічного хлопчика, нещодавно дізналася про свій страшний діагноз – рак прямої кишки четвертої стадії з множинними метастазами в печінку. На жаль, виявили хворобу на пізній стадії, проте лікарі дають шанси на життя.

Ярославі вже проведено першу операцію з видалення пухлини, яка завершилася успішно. Але попереду на жінку чекає довготривале та дороговартісне хіміотерапевтичне лікування, і скоріш за все повторна операція на печінці. На жаль, її родина не в змозі самостійно оплатити всі витрати для лікування молодої жінки.

По завершенні концерту, у холі філармонії відвідувачі жертвували на лікування Ярослави. Загалом було зібрано 11 600 грн. Слава Богу, що і сьогодні наша молодь готова використовувати талант для проповіді Євангелія!

 Станіслав Прокопець

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.