Неперевершені враження під час Слідопитського похідного табору

Неперевершені враження під час Слідопитського похідного табору

Карпати! Це перлина, яка приваблює багатьох людей відвідати ці чудові краєвиди. Так само і слідопити, щороку практичні навчання проводять у горах. Цього року з 16 по 19 червня відбувся вже традиційний Слідопитський похідний табір у якому прийняло участь 40 учасників з різних регіонів Західної конференції і наші друзі з Центральної конференції.  Приваблюючим цього року був маршрут. Він починався з Квасів долав траверс гори Шешул і далі проходив через гору Петрос, Говерлу озеро Нижнє та озеро Несамовите. Підкорення найвищої вершини України стало піком навантаження, але водночас і піком емоцій для більшості молодих людей, які вперше підкорили цю гору.

Звичайно тяжко описати всю красу гір і весь спектр емоцій від побаченого та пережитого. Адже під час походу приходилося долати і спеку і проливний дощ, було і весело і було і не зовсім приємно. Та Слава Богу усі повернулися живими, не ушкодженими та з новим досвідом за спиною. Багато, хто зрозумів на практиці, як потрібно готуватися до походу у гори. Що означає якщо у тебе не відповідне взуття, або коли вирішив на чомусь з економити і не взяти наприклад дощовика.

      Але в загальному табір пройшов у атмосфері радісній і усі повернулися з враженнями та майбутніми планами. Бог завжди проводить нас через випробування, щоб навчити довіряти один одному, наставнику і звичайно Богу.  “Тож і ми, мавши навколо себе велику таку хмару свідків, скиньмо всякий тягар та гріх, що обплутує нас, та й біжім з терпеливістю до боротьби, яка перед нами, дивлячись на Ісуса, на Начальника й Виконавця віри..(Євр.12:1,2)

Учасник табору Андрій Савін

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.