У Луцькій громаді «Ковчег» пройшов тиждень сім’ї

У Луцькій громаді «Ковчег» пройшов тиждень сімї

Минулий місяць видався у громаді “Ковчег” міста Луцьк плідним на цікаві події та сконцентрованим на сімейних цінностях. Вересень почався із благословення діток: першачків та студентів поблагословили на новий навчальний рік, аби навчання давалось весело, легко і, найважливіше, під Господнім керівництвом. Після цього сімейний відділ церкви організував “Вечір-побачення” для сімейних пар. Запрошені були виключно подружжя і обов’язково без дітей, аби знову відчути ту романтику і трепет перших побачень та перших днів сімейного життя.

“Дійство було наповненим цікавими конкурсами та та пройшов романтично і весело, ми дізналися неймовірні історії кохання один одного, поспілкувалися на важливі питання в сім’ї, пройшли тести на ефективність спілкування в нашій сім’ї, насміялися на конкурсах, малювали, зізнавалися в коханні, складали креативні компліменти, куштували фрукти та ще й отримали завдання на тиждень. А в кінці фотографувалися на фотозоні.” – Валентина Куриляк, організаторка, член сімейного відділу громади “Ковчег”.

“Дуже подобаються сімейні тижні, побільше б таких, сімейна атмосфера, різні люди відкриваються, об’єднуються, це зближує сімейних членів церкви.” – Оксана Лотиш, керівник молоді громади “Ковчег”

“Вечір дуже сподобався. Найбільше сподобалась атмосфера. Ми навіть трішки помолоділи.” – Ніна Шекель, член громади “Ковчег”

Окрім того, саме у вересні до церкви на благословення привели своїх немовлят два молодих подружжя. Сім’я Антонюків (Марина та Володимир) та сім’я Самойлових (Анна та Давид) принесли до Бога первенців: Мішель та Еммануїла. Молоді батьки пообіцяли перед усією громадою навчати своїх дітей Божому слову, виховувати їх у любові та християнських цінностях. Тож церква Адвентистів сьомого дня та громада “Ковчег” зокрема поповнилася двома маленькими прихожанами на радість батькам та Богу. Також звучали багато проповідей на тему сім’ї від місцевого пастора Ігоря Куриляка, його дружини Валентини та Надії Антонюк. Сподіваємося, жовтень принесе для всіх теж немало приємних моментів та цікавих історій.

Анастасія Кушнарьова

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.