У Берегові проведено зимово-новорічний канікулярний з’їзд підлітків

У Берегові проведено зимово-новорічний канікулярний з’їзд підлітків

Нещодавно активна християнська молодь провела Канікулярний табір для підлітків Закарпаття. Зимовий з’їзд відбувся з 4 по 7 січня 2021 року, подія тривала 4 дні у Домі Молитви Адвентистів сьомого дня м. Берегово.

Директор Староста Михайло та координатор Кошеля Марія (Моніка) організували для підлітків 4-денне навчання з активним відпочинком. Загальна кількість учасників налічувала більше сорока чоловік. Програма була цікавою та насиченою, щоб початок нового року запам’ятався яскравими і радісними моментами. Кожного ранку і вечора пастори: Капітан Анатолій, Староста Михайло, –  проводили служіння, а наставники: Олашин Христина, Коттес Крістіан, Кошеля Марія (Моніка), – уроки для духовного збагачення юних учасників. Кожен підліток мав змогу дізнатися про прекрасну мрію Бога щодо його життя через спеціально розроблені уроки, і прийняти рішення слідувати їй. Щирі розмови, обговорення та можливість висловити власну думку створювали дружню атмосферу серед учасників-підлітків. Особливий настрій дарували пісні, які всі разом співали, аби прославити Бога.

Крім наставництва, спорт-інструктор Староста Давид та інші члени команди проводили чимало веселих ігор, квестів і творчих майстер-класів, адже переслідувалась мета – задіяти кожного хлопчину та дівчинку. Це було своєрідним поштовхом до відкриття й розвитку талантів, креативності, уяви тощо, якими Бог щедро кожного наділив. Ігри були спрямовані на фізичне і розумове навантаження, а також покращення різного роду навичок: логічність, послідовність, витривалість, комунікабельність та ін. Деякі квест завдання дня нагороджувались особливими призами для всієї команди. Незважаючи на погодні умови, підлітки змогли самостійно зробити маленькі подарунки з цукерками й побажаннями, аби потім порадувати серця місцевих жителів. Спочатку кожна дитина старанно зробила й упакувала коробочку, а далі кожна команда окремо виїжджала в місто й вітала прохожих, бажала Божих благословень. Хтось сміливо підходив, а хтось довго наважувався, одні люди приймали, інші – ні. Під час цього Господь навчав місіонерській роботі, смиренню й повазі до тих, хто відмовляється, як від такого подарунку, так і від вічного.

Уся програма супроводжувалася регулярним харчуванням. Страви подавались відповідно до правил здорового способу життя. Раціон складався із різних видів каш, супів, круп і звичайно овочів, фруктів. Також кухарі не забували зробити присутнім приємно, роздавши різні ласощі.

Кошеля Марія (Моніка)

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.