Молодь Мукачево провела «Різдвяний квест»

Молодь Мукачево провела «Різдвяний квест»

10 січня 2021 року в місті Мукачево, на території адвентиської церкви та школи «Еммануїл» молодь громад провела Різдвяний квест на тему «Біблійні герої».

Ідею заходу запропонувала вчитель дитячої суботньої школи Ольга Пукіш. До організації та проведення заходу активно долучилися юнаки та дівчата, а також віруючи з усіх адвентиських громад міста.

Проведена колосальна підготовча робота під керівництвом пастора церкви Друзд Юрія,  Пукіш Ольги та керівника дитячого відділу громади Різак Любові.

Виготовлено ілюстративний та демонстраційний матеріал для 6 станцій, буклети про захід із тематичним описом та завданнями для учасників. По QR-коду, розміщеному у буклеті, можна наочно побачити творчі завдання. До кожної номінації оснащенні станції з демонстрацією ситуації та театральним розіграшем. Були підготовленні  костюми для біблійних героїв, інсталяції, подарунки учасникам.

Особливо захоплююче виглядало світлове оформлення всіх станцій в вечірній час, що привабило багатьох глядачів, які проходили біля території церкви. Квест відвідали близько 60 дітей та 50 дорослих.

Організатори пригощали учасників заходу гарячим чаєм, солодощами та смаколиками.

Захід транслювався у прямому ефірі через мережу фейсбук та у вайбер групах.

Додаткова інформація про станції

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.