Минула підліткова зустріч “Табірний Comeback” 2021

Минула підліткова зустріч “Табірний Comeback” 2021

Нещодавно команда посвяченої молоді Церкви Адвентистів Сьомого Дня (АСД) організувала дводенну зустріч для підлітків у місті Берегові. З`їзд відбувався з 17 по 18 квітня на території Берегівської церкви АСД.

Завдяки Божій допомозі директор з`їзду Михайло Староста, спікери Олександр та Інна Коропець, члени молодіжної команди (Анатолій  Капітан, Юрій  Друзд, Катерина Пилипенко, Ілля Павлище, Христина Олашин, Єлізавета Грещук, Крістіан Коттес, Евеліна Різак, Юліанна Павлище, Михайло Староста, Марія (Моніка) Кошеля – координатор) 2 дня поспіль трудилися для слави Господа. Учасників – активні, щирі та веселі підлітки з різних міст Закарпатської області.

Зустріч мала біблійну тематику, головна ідея якої – “Моя цінність у Божих очах”. Ми роздумовували про те, якими особливими нас створив Бог, Небесний Батько і Творець. Також згадали, якими нам необхідно бути пильними, щоб не перетнути межу й не потрапити в пастку диявола. Враження ще більше посилювали сценки від команди, які були особливою частиною програми.

Крім вище згаданих подій, учасники могли брати участь у цікавих іграх, радісних співах, семінарах, завданнях. Варто згадати, що сім`я Коропців провела чудові семінари на такі теми: любов, цінність, стосунки. В неділю, після обіду, всі мали змогу вийти в місто з плакатами: “Посміхнись. Посмішка тобі личить”. До того ж кожен отримав записку з натхненням та цукерки, аби зробити прохожих щасливішими й більш усміхненими. Радості й захопленню підлітків не було меж, адже вони прославляли Бога. Подібний захід проводився на зимовій канікулярці у цьому ж місті, тому команда вирішила знову заохотити присутніх до місіонерської діяльності, а також до використання всіх талантів і дарів для служіння людям.

Сили й енергію учасників підтримували кухарі, які готували вегетаріанські страви, гарні на вигляд та надзвичайно корисні. Не забували пригостити смачненьким, яке так люблять і діти, і дорослі.

Таким чином, “Табірний Comeback” став однією із найкращих і незабутніх зустрічей, адже Сам Творець був у колі Своїх дітей, навчаючи кожного служити й любити один одного.

Марія (Моніка) Кошеля,  Михайло Староста, Роберт Біро

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.