Несподівані результати online євангельської програми

Несподівані результати online євангельської програми

З 19 березня по 13 квітня, щоденно окрім четверга, пройшла online Євангельська програма «Апокаліпсис – відкрита книга» з використанням додатку ZOOM. Ведучий програми Віталій Мелесь приготував її для не Адвентистів Сьомого дня (АСД) і мешканців  на усій території Західної Конференції.

З першого дня понад 30 людей підключилися до програми. З кожним днем людей все збільшувалось і досягнуло більше 40 людей, і з них 30 – 35 були не адвентисти, а 20 не пропустили жодного разу, тому отримали в подарунок Біблію в сучасному українському перекладі Рафаїла Турконяка.

Програма проходила у вигляді семінару зі слайдами. Кожного разу на початку був розіграш книг по минулій темі. Більшості людей, були активними слухачами, і все конспектували. Реакція учасників програми  показала, що люди проявляють інтерес до книги Об’явлення, їх цікавить, «а що чекає мене завтра».

В кінці викладу теми по одному з розділів книги Одкровення, була можливість задавати питання і кожен раз їх було не мало. В продовж програми відбулось знайомство з людьми і в якійсь мірі навіть дистанційна дружба.  Вже в середині програми був зроблений заклик слідувати за Господом і укласти заповіт з Богом. Хто вирішив це зробити, по завершені програми потрібно було знову зайти в додаток ZOOM. Після першого заклику, четверо людей виявили бажання охреститись. Згодом знову був заклик слідувати за Господом і до чотирьох людей приєдналось ще двоє. Це була велика і несподівана радість.

По завершені програми, була організована підготовка до хрещення. І не лише кандидати до хрещення, але всі бажаючі, мали змогу ознайомитись з віровченням церкви. Тому по вівторкам та четвергам аж до 24 квітня, були зустрічі по  підготовці до хрещення, а до перегляду приєднувалося більше 10 людей, які не є членами церкви АСД.

І ось 24 квітня в місті Львові на Короленка б.1 відбувся обряд хрещення, де шість людей вирішили поєднати своє життя з Богом через водне хрещення. Двоє із м. Золочева, що на Львівщині були присутні в перше в церкві АСД і водночас на своєму хрещенні.  Після урочистого служіння був святковий стіл. Охрещені та гості мали змогу відсвяткувати духовний день народження.

Мелесь Віталій.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.