Музиканти з Ільницької громади співали у Луцьку

Музиканти з Ільницької громади співали у Луцьку

Під час пандемії стало важче подорожувати, та все меньше стає гостей, які готові приїхати подолавши чималі відстані. Але є винятки з правил і  18 вересня до громади Луцьк – 1 завітав музичний гурт «Еліон» з громади Ільниця. І всю суботу люди, які прийшли на служіння, могли чути прекрасний спів у виконанні християн.

Квінтет у собі об’єднав талановитих молодих людей, різних професій, які своїми талантами дійсно прославляють Бога. Відвідувачі звернули увагу на те що пісні були змістовними, що є немаловажним фактором в сучасному музичному мистецтві, також духовними і надихаючими. Адже справді коли серед тижня отримуємо інформацію негативного плану, то субота хочеться щоб була тим місцем де можна було б спокійно підняти свої духовні очі «вгору». І нагадати собі цим самим про того прекрасного Бога, який створив цей світ і продовжує піклуватися про нього, не забуваючи ні на мить.

На вечірньому концерті були представники громад з Ковеля, Затурці, Торчина, Ківерці, Підгайці, Луцьк-3, «Ковчега» і ін.

Всі залишилися задоволеними і натхненими. Зі своєї сторони громада Луцька теж пообіцяла приїхати в гості на Закарпаття щоб також провести музичне служіння.

Прощаючись керівник гурту Інна Капітан  подякувала Луцьку за теплий прийом, та за організацію їхнього приїзду керівнику музичного віділу Захіної Конференції Антонюку Борису.

Віктор Власюк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.