В Ужгороді проведено «Виставку здоров’я»

В Ужгороді проведено «Виставку здоров’я»

19 вересня група, що складалась із вірян з Берегівської та Мужіївської громад разом з працівниками Берегівського біомагазину та пастором Робертом Біро провела програму «Виставка здоров’я» у м. Ужгород.

В обласний центр вони приїхали по запрошенню організаторів угорського фестивалю-ярмарки Берчені Фест.

Особливим досвідом була відносно гарна погода. Коли почалась програма, дощ, який вже декілька днів падав як у місті, так і у цілому район, припинився. Незважаючи на досить різке похолодання, програму відвідало багато людей, як жителів Ужгорода, так і гостей з інших міст, навіть із столиці.

Учасники програми продавали продукти здорового харчування і поширювали літературу на угорській та укр. мовах. Було багато приємних досвідів – один чоловік, який відвідував нашу подібну програму у 2019 році, знову прийшов до нас, і на цей раз придбав по одній з кожної угорської книги, зокрема і книги «Христос-Надія світу» та «Велика Боротьба». Для свого сина він попросив близько десяти різних номерів журналу «Дружболандія». Залишив свої контакти через фейсбук і цікавився адресою адвентистських громад в Ужгороді.

Невдовзі після нього до столу з книгами підійшли троє угорськомовних жінок, кожна з них придбала по 3-4 книги, для уроків духовного виховання, які вивчають їхні діти.

Один чоловік з Києва, який відпочивав у одному з санаторіїв на Закарпатті, з зацікавленням придбав на цій програмі книгу Велика Боротьба.

Ці та інші подібні досвіди показують, що це служіння важливе і потрібне як українського, так і для угорського населення Закарпаття. Було роздано багато безкоштовних книг, газет та журналів. У біомагазину також було багато покупців.

Важлива була і допомога пастора Михайла Старости, який допоміг з підвезенням сестер, учасників програми з сіл до місця збору у Берегові та допомагав у завантаженні товару з біомагазину у мікроавтобус.

Незважаючи на холодну погоду, кожен з учасників цього служіння був задоволеним та вдячний Господу за цю черговою можливість послужити своїм ближнім.

Роберт Біро

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.