У Луцьку відбувся вечір духовної музики «На початку було Слово…»

У Луцьку відбувся вечір духовної музики «На початку було Слово…»

У теплій, казковій атмосфері, наповненій радісним очікуванням подарункових сюрпризів 15 січня 2022 року відбувся Вечір Прославлення в Луцькому духовному центрі Церкви Адвентистів Сьомого дня  (АСД).

Під гаслом всесвітньої мережі  Адвентистського агенства допомоги та розвитку (ADRA International) “Діти-дітям” за ініціативою третьої громади АСД м. Луцьк та громадської організації  “Зірка надії”  діти з малозабезпечених сімей отримали новорічні подарунки потрібних речей та солодощів.

До свята також долучились діти першої громади, – вручили подарунки діткам, запрошеним міською соціальною службою управління сім’ї та молоді. Керівник управління Ліна Галан теплими словами подяки привітала учасників свята у зворушливій промові до присутніх.

Вечір Прославлення був переповнений не тільки приємними емоціями. Слава Господу лунала у піснях госпелхору “NotaHeaven”,  інструментальних творах та піснях у виконанні солістів. Дуже приємно було спостерігати за очами діток, які через християнську музику сприймали світло Ісуса в свої серця. Сподіваємось, що зерно, посіяне того суботнього вечора колись таки проросте в їхніх серцях.

 

Гаспарова Людмила

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.