Керівники відділів спланували стратегію євангельського розвитку громад ЗК до 2027 року

Керівники відділів спланували стратегію євангельського розвитку громад ЗК до 2027 року

26.04.2023 р. в офісі Західного регіонального біблійного товариства України, що розташований на території громади Адвентистів сьомого дня №1 у м. Львові відбулася зустріч керівників відділів Західної конференції (ЗК) з метою формування єдиної стратегії служіння протягом наступних чотирьох років – 2023-2027 рр.

Зустріч розпочалася традиційно з короткої духовної частини, яку виголосив Чопик Василь. В основі його роздумів був 27 текст із 12 розділу послання апостола Павла до Коринтян. В ньому апостол порівнює церкву з організмом людини, стверджуючи, що вона є тілом Христовим. Пастор Чопик підкреслив, що церква повинна бути єдиною у функціонуванні та служінні як єдиним є людський організм.

Для того, щоб церква могла успішно виконувати свою місію, вона повнинна мати одне бачення. Необхідно, щоб на всіх рівнях організації лідери та члени церкви мали чітке розуміння куди вони рухаються. Адже місія церкви різностороння і охоплює своїм піклуванням різні соціальні групи – дітей, дорослих, людей похилого віку, хворих, людей з особливими потребами, позбавлених волі та ін.

Під час зустрічі керівники відділів представили своє бачення розвитку відділів та плани на наступні 4 роки. Після цього всі ідеї були структуризовані й зведені до семи основних напрямів служіння:

  • духовне зростання членів церкви;
  • атмосфера в громаді;
  • діти, молодь, сім’ї;
  • залучення кожного до особистого дружнього євангелізму через СШ;
  • євангельські програми та заходи;
  • соціальні програми;
  • медіа служіння.

Загальний план роботи церкви у ЗК відповідно до семи визначених напрямів буде підготовано до друку та розповсюджено між громадами.

Таким чином кожен член церкви зможе бути проінформованим про цю діяльність та долучитися до проповіді євангельської вістки, відчуваючи особистий внесок у виконання  глобальної місії.

Берецкі Владислав

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.