Адвентисти села Бобовище організували канікулярну школу для місцевих дітей 

Адвентисти села Бобовище організували канікулярну школу для місцевих дітей 

Захід, що відбувся у закарпатському селі 6-11 серпня, відвідало майже 50 школярів.

Канікулярну школу вже давно не проводили в цій місцевості, тож вона стала новинкою для мешканців села, і вони охоче відправляли дітей для участі. Щоденно команда місцевої адвентистської громади за допомоги громад району проводила для дітей цікаві ігри, майстер-класи та біблійні уроки.

Варто зазначити, що подібний захід слугує не тільки різновидом відпочинку та розваг, але й можливістю навчитися чомусь новому. Так, протягом канікулярної школи діти готували вафельні торти, плели жовто-блакитні браслети, розмальовували футболки, розфарбовували пряники, та робили картини з серветок. Крім того, щодня дня діти об’єднувалися у команди, та під керівництвом наставників обговорювали біблійні історії. На кожному уроці вони дізнавалися про певного біблійного персонажа, життєві обставини якого можуть допомогти нам сьогодні.

Між біблійними заняттями та майстер-класами на дітей чекали веселі й активні ігри, найбільш захоплюючою виявилася гра «Захоплення прапора».

Останнього дня для дітей був приготований сюрприз – спілкування з волонтером, капеланом, священнослужителем, лідером волонтерської команди «Відчайдушні» Олександром Коропцем. Він розповів їм про реалії війни, потреби наших військових та про те, що вони можуть зробити, аби допомогти нашим захисникам. Ця тема була для дітей не новою, адже батьки чи родичі декого з них захищають нашу країну.

На завершення “канікулярки” кожна дитина отримала подарунок, а деякі навіть плакали, не бажаючи, щоб захід завершувався. Проте він став лише початком активної діяльності для дітей, бо місцева адвентистська громада має плани продовжувати подібні проєкти.

Владислав Берецкі

Фото: Даниїл Абрамюк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.