Понад 100 000 грн було зібрано на святі подяки у Львові з метою придбання кейсеваку для евакуації поранених бійців на Харківському напрямку

Понад 100 000 грн було зібрано на святі подяки у Львові з метою придбання кейсеваку для евакуації поранених бійців на Харківському напрямку

7 жовтня в громаді «Вічне Євангеліє» у м. Львів, по вул. І. Багряного 38, відбулося богослужіння присвячене святу подяки Господу.

Святкова програма розпочалась в пʼятницю на вечірньому служінні та продовжилась у суботу зранку й увечері.

У пʼятницю на славу Богу звучав спів хору місцевої громади під керівництвом пресвітера громади Михайла Філіпа. Юрій Цубера, пресвітер громади, проповідував на тему «Біблійний зміст свята Врожаю».

У суботу зранку відбулося урочисте богослужіння. Діти були активно залучені до співу та декламування віршів.

Ансамбль бандуристів «Срібні струни» прославляв Бога та надихав людей музичними творами. Звучало багато сольних номерів. У залі панувала атмосфера подяку та прославлення Бога.

Роман Шуляк, пастор громади, під час проповіді розкривав актуальну тему «Радість крізь сльози».

Тема вечірнього служіння була заснована на притчі Ісуса Христа про насіння, записаній у Євангелії від Матвія 13 розділі. Лунали пісні у виконанні хору, та молодіжного гурту «нове ім’я».

Під час ранкового та вечірнього служінь проводився збір на кейсевак, за допомогою якого здійснюватиметься евакуація поранених бійців на Харківському напряму.

Андрій Коваль, представник команди волонтерів «Відчайдушні», розповів про проєкт «кейсевак». Загалом було зібрано понад 93000 грн та 400 дол. Усі кошти передали команді «Відчайдушні» для придбання необхідного для евакуації транспортного засобу.

Служіння завершили духовним гімном України «Боже Великий Єдиний нам Україну храни».

Зоряна Пашковська

Фото: Віталій Бойко

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.