Юні мукачівці засвоювали принципи здоров’я на розважально-пізнавальній програмі «Країна здоров’я»

Юні мукачівці засвоювали принципи здоров’я на розважально-пізнавальній програмі «Країна здоров’я»

8 жовтня у м. Мукачево спільними зусиллям приватної гімназії «Еммануїл» та громади Церкви адвентистів сьомого дня «Еммануїл» у парку ім. Андрія Кузьменка відбулася розважально-пізнавальна програма «Країна здоров’я». Захід відвідало близько 50 дітей разом зі своїми батьками.

Всі діти були об’єднані у групи, за які відповідало двоє-троє наставників. Маленькі учасники проходили через локації, присвячені 8 базовим принципам здорового способу життя: сонячному світлу, воді, здоровому харчуванню, фізичним вправам, відпочинку, стриманості, свіжому повітрю й духовності.

Відповідальні за локації розповідали у доступній формі про необхідність ведення ЗСЖ та давали практичні поради, які діти самі чи з допомогою батьків можуть застосувати для покращення здоров’я і запобігання виникненню проблем способу життя.

За мету заходу було поставлено популяризацію ЗСЖ для дітей та їх батьків; знайомство з християнською гімназією “Еммануїл” та клубом слідопитів.

Після проходження всіх локацій діти отримували подарунки: біблійні розмальовки, надувні кульки з логотипом гімназії “Еммануїл” та флаєри, присвячені навчальному закладу, флаєри, які знайомлять дітей та батьків з місією та заняттями клубу слідопитів.

Під час програми «Країна здоров’я» діяв благодійний ярмарок, організована силами вірян місцевої громади, на якій відбувався збір для придбання медичних аптечок нашим військовим. Загальна сума збору становить 7 000 грн.

Станіслав Прокопець

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.