Польова школа об’єднала на Закарпатті 70 лідерів слідопитів зі всієї України

Польова школа об’єднала на Закарпатті 70 лідерів слідопитів зі всієї України

Клуб слідопитів – один з найпотужніших підлітково-молодіжних рухів адвентистської церкви. Станом на 2018 рік всесвітня адвентистська церква нараховувала понад 1.5 мільйонів слідопитів та 40 000 слідопитських клубів у більш ніж 150 країнах. В Україні клуб слідопитів є ефективним місіонерським методом.

Польова школа для лідерів клубу слідопитів цьогоріч проходить на Закарпатті, на базі центру оздоровлення та відпочинку «Сонячні Карпати». Протягом п’яти днів, 20-24 жовтня, майже 70 учасників з різних регіонів України обмінюватимуться досвідом та розвиватимуть теоретичні засади й практичні навички у роботі з підлітками віком від 10 до 15 років.

Кожен ранок учасники з’їзду розпочинають молитвою. У суботу, 21 жовтня, було організоване повноцінне богослужіння з дослідженням Біблії у групах та проповіддю. Наступного дня, 22 жовтня, лідери слідопитського руху, об’єднавшись у команди, відправилися у похід до гори Бозьова (висота – 1095 м).

Щодня учасники поглиблюють свої знання і навички про табірні споруди, лідерські вміння та елементи активного спорту: встановлення намету, в’язання вузлів, долання переправи та скелелазного маршруту тощо.

Крім практичних занять учасники польової школи слухають семінари по теорії, філософії та організації занять зі слідопитами у громадах.

Станіслав Прокопець

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.