Творчий вечір Нікіти Ісакова об’єднав понад 250 жителів міста Володимир

Творчий вечір Нікіти Ісакова об’єднав понад 250 жителів міста Володимир

Творчий вечір Нікіти Ісакова, музиканта, автора та виконавця християнських пісень, продюсера проєкту Purim music відбувся у Володимирі 21 жовтня. На захід був запрошений особливий гість, волонтер, капелан, священнослужитель, Олександр Коропець.

Церква мала на меті провести цей концерт для підбадьорення гостей та жителів міста, до яких інформація про захід була донесена за допомогою поширення реклами у соцмережах. З ініціативи підприємиці Ольги Завгородньої для рекламної кампанії була залучена велика кількість сітілайтів та білбордів.

Переповнений зал показав зацікавленість громадськості в діяльності Церкви адвентистів сьомого дня, а саме у її творчих та волонтерських здобутках. На вечорі було присутньо понад 250 осіб.

Нікіта Ісаков разом з гітаристом Андрієм в акустичному форматі підіймали дух та надихали присутніх, прославляючи Бога. Серед виконаних творів прозвучала зворушлива пісня про маму, яку автор написав на честь 50-річчя своєї мами. Під час виконання пісні присутні увімкнули ліхтарики на телефонах, створюючи приємний затишок і атмосферу вечора.

Олександр Коропець розповів присутнім про життя цивільного населення та військовослужбовців у фронтових і прифронтових районах, описав місіонерську та гуманітарну діяльність волонтерської команди «Відчайдушні». Церква адвентистів Володимира запалилася бажанням надалі проводити подібні творчі, пізнавальні та євангелізаційні проєкти, надихаючи містян і гостей міста.

Запрошуємо слідкувати за нами у Фейсбук – “Жива Надія”.

Павло Морозов

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.