Форум молодіжних лідерів United: день 1

Форум молодіжних лідерів United: день 1

Форум для лідерів молоді адвентистської церкви в Україні розпочався 23 листопада. Для проведення заходу обрали мальовничу локацію –  християнську спортивно-оздоровчу базу Your Camp, що у Ржавинцях Чернівецької області. Зі всіх областей України сюди з’їхались близько 120 прогресивних молодих юнаків та дівчат.

Першого дня учасники проходили реєстрацію та отримали невеликі приємні подарунки: християнські наліпки, шоколадний батончик та жуйки.

Після обіду та урочистого відкриття молодь зібралась у центральному корпусі для семінару, перша частина якого була теоретичною. На другій частині присутнім пропонувались практичні завдання та робота у групах.

Спікером першого дня була вже відома молоді Наталя Шалата, тренерка, менеджерка з розвитку та побудови партнерства. Тема її семінару мала назву «Теорія змін».

Під час практичної частини учасники були об’єднані в групи. Кожна група працювала над розробкою молодіжного проєкту. Для кращої орієнтації у темі молоді були запропоновані деякі запитання, котрі необхідно було врахувати під час роботи над завданням. До прикладу, деякі з питань звучали наступним чином: чому ми це робимо? Яку проблему ми цим вирішуємо? Хто це буде реалізовувати? Коли ми реалізуємо цей проєкт? Скільки це коштує та ін.

На захист проєкту групам відводилося 2 хвилини. Під час оцінювання виконаного завдання до уваги братимуться логічність аргументації, собівартість проєкту й реалістичні та вимірювані результати.

Варто зазначити, що три найкращі проєкти отримають грошовий приз на їхню реалізацію.

Тож форум не тільки є навчальним та мотиваційним. Мета організаторів полягає і в тому, щоб дати можливість активній молоді на практиці застосувати отримані знання.

Данило Абрамюк

Фото: Данило Абрамюк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.