Щотижневі зустрічі суботи для молоді організовує команда Karolina Church

Щотижневі зустрічі суботи для молоді організовує команда Karolina Church

Karolina Church — християнський проєкт ініційований молоддю й для молоді. Його мета полягає у тому, щоб надихати хлопців та дівчат і сприяти покращенню їхніх стосунків з Богом. Це регулярні служіння, під час яких молодь може поспілкуватися, відчути вплив Святого Духа та прославити Бога. Вони проходять щоп’ятниці ввечері у Центральній адвентистській громаді Львова. Спільна зустріч суботи — особлива перевага нашого часу.

Цей проєкт запустила команда молодіжного табору Karolina Camp. Вони вирішили проводити активну діяльність не лише сезонно, але й протягом року. В рамках Karolina Church вдається залучати молодь до служіння, сприяючи тому, щоб їхнє перебування в церкві було комфортним та благословенним.

Перша зустріч відбулася 6 жовтня 2023 року в Центральній громаді Церкви адвентистів сьомого дня у Львові. Станом на цей час, до Karolina Church завітало вже немало спікерів. Це керівник молодіжного служіння в Україні Іван Романюк, ведучий телеканалу «Надія» Артем Щербанюк, волонтер і психолог Андрій Конашук, пастори Владислав Берецкі та Роман Шуляк, директор табору Karolina Camp Петро Ратич, директор Західної студії телеканалу «Надія» Михайло Філіп.

Завдяки трансляціям на YouTube каналі Karolina Church молодь може долучатися до зустрічей онлайн, збільшуючи кількість учасників до сотень осіб. Тим паче, що теми, підготовлені спікерами, завжди є актуальними та цікавими. Молоді люди вже спілкувалися на теми самооцінки, стосунків з Богом, вигорання, сенсу життя, особистої місії тощо.

Формат служінь задовольняє потреби сучасної молоді. Переступивши поріг церкви, гості опиняються у теплій атмосфері. Зустрічі є інтерактивами та супроводжуються співом християнських пісень. Серед виконавців на сцені Karolina Church побував уже не один талановитий гурт. Особливою частиною є лаконічні духовні роздуми від запрошених гостей. Завершується вечір спілкуванням з чаєм зі смаколиками.

Таким чином субота стає для молоді великою приємністю та благословенням. Вони відкривають для себе Бога з нових сторін та наближаються до Нього.

Ще однією метою проєкту є збільшення допомоги для наших військових. У першу чергу шляхом зборів на аптечки та евакуаційні автомобілі. Від початку повномасштабного вторгнення 24-го лютого 2022 року спільними зусиллями всіх учасників Karolina Camp змогла зібрати суму в понад 1 мільйон 90 тисяч гривень. Це невелика сума, та ми хотіли б надихнути молодь усієї України на маленькі справи, що сумарно є виконанням однієї масштабної місії, якій буде радіти все небо.

Telegram канал Karolina Church.

YouTube канал Karolina Church.

Insragram Karolina Church

Петро Ратич
Фото: Андрій Дрозда та Дана Михайловська

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.