Навчальна програма ForwardTeam допомагає виховувати лідерів по всій Україні

Навчальна програма ForwardTeam допомагає виховувати лідерів по всій Україні

ForwardTeam – це дворівнева програма, яка допомагає підліткам краще пізнати себе, визначити свої сильні сторони та спробувати себе в різних служіннях і заходах. Вони мають нагоду зрозуміти свою роль як християнина та попрактикуватися у свідченнях про свою віру в Бога.

У місті Луцьк Волинської області проходять зустрічі майбутніх лідерів з трьох областей, Львівської, Рівненської та Волинської. Один раз на місяць, у третю неділю, 45 форвардів з’їжджаються для того, щоб проходити навчання. Воно складається з двох тем, перша з яких стосується лідерства, а друга присвячена духовним питанням.

Для проведення зустрічей запрошуються спікери, які спеціалізуються на відповідних напрямках. Серед них пастори, психологи, коучі з особистісного розвитку та інші. До прикладу пастор Сергій Шевчук також має освіту психолога, дружина пастора Сергія Сої Людмила є реабілітологом.

Окрім навчальних зустрічей форварди планують організовувати молодіжні вечори, гурт прославлення, спільні виїзди на природу та зимовий відпочинок протягом декількох днів.

У період між сесіями учасники програми виконують домашні завдання, отримані від спікерів. Вони вже виконали деякі цікаві й корисні практичні вправи, серед яких відео про власні очікування від ForwardTeam, самопрезентація перед публікою та читання книг.

ForwardTeam – це місце можливостей. Подяка Богу за Його милість, бо завдяки їй цей проєкт поширився за межі Києва, де був розроблений. Бог запалює світло в нас, аби ми ділились ним з іншими, – переконана Анна Дуда, лідер ForwardTeam на Волині.

Анна Дуда

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.