“Намолене” місце

“Намолене” місце

Майже 50 років тому, одна віруюча родина продавала будинок в місті Берегове. Інша, сім’я шукала недорогу, за доступною ціною, хатину. Вони молилися, щоб Господь допоміг у цій справі. Бог не залишає тих, хто Йому довіряє, без відповіді.

Зайшовши на подвір’я адвентистської сім’ї, Ержебет відчула, що це саме те місце, де вона має залишитися. Це її. Це для неї.

Так і було. Рідні допомогли грошима, купили будинок і, як не дивно, дуже швидко повернули свій борг. В Ержебет постійно було відчуття, що це особливе місце, воно намолене. Познайомившись з власниками будинку, вона зрозуміла, що тут жили віруючі люди.

Проходили роки, а жінка так і не знаходила спокою на роботі в “общепиті, ресторані…”. Вона шукала потіху в Слові Божому та різних релігійних конфесіях, але розуміла, що вчення церков й те, що написано в Біблії, мають розбіжності.

Якось вона дізналася про Церкву адвентистів сьомого дня недалеко від свого особливого будинку. Там знайшлися відповіді на її запитання. За її словами, Святий Духа чітко показав, що це саме та церква, яку вона шукала.

З пресвітером громади Ержебет досліджувала Біблію за допомогою уроків “Нове життя”. Так вона утвердилася в думці, що Бог веде її правильним шляхом до Свого Царства.

Кульмінацією пошуків Бога Ержебет стало хрещення в місті Берегове, яке відбулося 3 січня. Вона дякує Богу за ту віруючу родину, яка дійсно звершувала багато молитов у своєму минулому помешканні. Пройшло вже майже 50 років, а молитва крізь роки почута Богом.

Святий Дух приводить шукачів Бога до єдиної християнської сім’ї. Почувши про цей дивовижний досвід, власники будинку, які наразі проживають у Словакії, дуже зраділи й вже запланували зустрітися з Ержебет й помолитися в особливому будинку. Слава Богу за чудовий шлях спасіння.

Михайло Староста

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.