Адвентистська церква відповідає на потреби оточення

Адвентистська церква відповідає на потреби оточення

Євангельська програма під назвою «Обʼєднаймося в молитві за Україну» проходила з 9 по 17 лютого у громаді Верхнє Водяне. Головним спікером був пастор Віталій Мелесь. Щовечора зустрічі відвідувало в середньому 25 осіб.

На початку присутні об’єднувались у загальному співі християнських пісень, а також слухали музичні номери. На кожній зустрічі були розіграші призів, продуктових наборів, мийних засобів. Також ті, хто давав правильні відповіді на запитання по минулій темі, отримували подарунки, християнську літературу.

Коли євангельська програма завершувалася, дві жінки, мати й молодша дочка, виявили бажання охреститися. Три роки тому охрестився її чоловік зі старшою донькою. Хрещення проходило в суботу 17 лютого.

Тієї ж суботи спікер зробив заклик, щоб вийшли вперед, хто хотів би охреститися у майбутньому. Ще дві жінки виявили бажання.

Одна з них вперше прийшла на адвентистську євангельську програму. Рік тому її дочка вчинила самогубство внаслідок глибокої депресії. Ніяка церква не хотіла проводити похорон. Тоді вона звернулася до адвентистів. Адвентистська церква звершила похоронне служіння. Це справило на Олену хороше враження. Тому, дізнавшись про євангельську програму, відвідувала її щовечора.

Слава Господу за програму, за людей які охрестилися й за тих, котрі планують це зробити.

Василь Мурга

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.