Євангеліст зі США провів серію зустрічей у Львові

Євангеліст зі США провів серію зустрічей у Львові

Програма «Єдина надія» за участю спікера, євангеліста Едді Переса, проходила у Львові з 13 по 20 квітня. В результаті програми охрестилося четверо осіб.

Едді й Моніка Перес, які проживають у Каліфорнії, вже вдруге відвідали Україну. Минулого року подібну програму вони проводили у Луцьку. Цього річ, на запрошення Віктора Власюка, заступника керівника адвентистської церкви на заході України, приїхали до Львова. Хоча родом Едді з Куби, та з раннього дитинства проживає у США. Напередодні приїзду він проводив зустрічі в Лос-Анджелесі, а після повернення до Штатів проведе їх у Лас-Вегасі.

Перед початком програми Едді й Моніка зустрілися з адвентистською молоддю у п’ятницю ввечері 12 квітня. Це був чудовий та надихаючий досвід для молодих людей. Перша зустріч в рамках програми «Єдина надія» відбулася 13 квітня ввечері. Протягом восьми зустрічей Моніка розповідала присутнім про важливість ментального здоров’я та принципи його збереження й відновлення. Після цього Едді Перес виголошував теми, які стосувалися центральних біблійних історій: чому сатана був скинутий саме на Землю, чому спокусою став саме плід, наскільки людина цінна в очах Бога та ін. Перекладачем подружжя Перес був пастор Владислав Матвійчук.

Щовечора в середньому 70 осіб відвідували зустрічі. Напередодні програми була запущена реклама в соцмережах, а віряни місцевої церкви розповсюджували флаєри із запрошенням серед свого оточення. Так, 15 не адвентистів щодня приходили на зустрічі. Більшість з них давно вже знайомі з адвентистською церквою та її вченням, відвідують богослужіння, а програма за участю Едді й Моніки Перес стала для декого з них фінальним поштовхом до хрещення. В результаті четверо осіб охрестилися і ще п’ятеро проходять підготовку до хрещення.

Руслан Бабій

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.