Семеро осіб охрестилося в Ужгороді

Семеро осіб охрестилося в Ужгороді

В суботу 25 травня в другій громаді міста Ужгорода охрестилося семеро осіб. Двоє відвідують першу ужгородську громаду, а п’ятеро — другу. У кожного з них своя історія як вони присвятили себе Богу.

Олександра Кириченко, переселенка із Запоріжжя, майже від самого початку війни переїхала на Закарпаття. Вона відвідувала першу адвентистську громаду в Ужгороді.

Пан Іван, житель Ужгородського району, також приходив на богослужіння до першої громади. Через деякий час він виявив бажання охреститися і разом з пастором Владиславом Назаром почав займатися підготовкою до хрещення.

Юрій і Марина Пипар належали до греко-католицької церкви. Та, за словами Юрія, досліджуючи Біблію, він продовжував шукати істину й півтора року тому почав відвідувати адвентистську церкву. З часом до нього долучилася його дружина Марина, разом з якою він охрестився. Їхні діти також часто приходять на богослужіння.

Олена Вертюк переселенка з Миколаївщини. Переїхавши до Ужгорода, вона познайомилася з вірянкою адвентистської церкви, яка тримає магазин здорового харчування. Остання запросила Олену відвідати богослужіння. Трохи пізніше вона виявила бажання охреститися і пастор Павло Чобан почав досліджувати з нею Біблію за допомогою ресурсу «Школа Біблії».

Євген Ткаченко вперше прийшов до адвентистської церкви зовсім нещодавно, близько півтора місяця тому. Раніше він належав до п’ятдесятників, хоча й не охрестився в них. Він регулярно читав Біблію й одного разу, в п’ятницю, прийшов на богослужіння в другу ужгородську громаду. Наступного дня, в суботу зранку, він також був присутній на богослужінні. Після нього він сказав пастору Павлу Чобану, що більше нікуди піде, а коли почув, що шестеро осіб готуються до хрещення, то долучився до них.

Едуард Данилич виріс у сім’ї адвентистів, тож біблійну істину він знав з дитинства. Пройшовши непростий шлях. Він вирішив охреститися, щоб продовжити життя разом з Богом.

Після хрещення був організований святковий обід, під час якого всі присутні мали змогу поспілкуватися й привітати щойно охрещених.

Павло Чобан

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.