Підлітковий наметовий табір відбувся на Закарпатті

Підлітковий наметовий табір відбувся на Закарпатті

З 24 червня по 3 липня 2024 року в селі Боржава, що на Закарпатті, відбувся підлітковий наметовий табір «LETTS» (“Lift Eyes To The Sky”). Молодь із західних областей під керівництвом директора Анатолія Капітана зібралась разом, щоб послужити. Команда табору докладала всіх зусиль, щоб підлітки отримали якомога більше позитивних емоцій та ближче познайомились з нашим Небесним Батьком.

Протягом десяти днів учасники табору досліджували біблійні уроки зі своїми наставниками, які мали загальну назву «Подорожі у часі». На уроках вони вивчали історію створення Землі, наслідки гріха та велику жертву Ісуса Христа, яка дає нам надію на прекрасне майбутнє.

Щодня підлітки мали можливість відвідувати різні майстер-класи: кулінарія, настільні ігри, «Курс молодого наставника», переправа, скеледром, плавання, тощо. Також щодня хлопці й дівчата грати в активні й цікаві ігри, формуючи командний дух. Найбільше підліткам сподобався нічний квест. Попри те, що всім хотілось спати, вони пройшли всі локації до кінця.

Кожен день для команди табору починався з молитовного служіння на березі річки. Присутні ділилися досвідами, молилися та дякували Богу. На ранкових та вечірніх служіннях учасники надихалися духовними настановами від Леоніда Лук’янова.

Зустріч суботи у таборі була особливою. Команда табору організувала для підлітків «Хресну дорогу». На станціях вони дізналися більше про силу любові, самопожертву та покаяння. Після цього для охрещених учасників команди табору було організовано особливе служіння Вечері Господньої.

Невідʼємною частиною християнських таборів є хрещення. У суботу, 29 червня, семеро молодих людей присвятили своє життя Богу, прийнявши водне хрещення. В числі охрещених була і учасниця команди табору.

Цьогоріч табір «LETTS» відвідали 92 підлітків, віком від 11 до 17 років. Серед них близько 20 дітей були з неадвентиських сімей. Подібні проєкти допомагають у становленні духовності та всесторонньому розвитку особистості.

Вікторія Друзд

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.