Дитяча канікулярна школа відбулася у Бобовищі на Закарпатті

Дитяча канікулярна школа відбулася у Бобовищі на Закарпатті

З 18 по 22 серпня у селі Бобовище на Закарпатті проходила канікулярна школа для дітей віком 8-12 років. Щоденно 50 дітей відвідували зустрічі, які були об’єднані у 3 групи.

Цьогоріч канікулярна школа була особливою, адже окрім молоді з місцевої адвентистської громади у проведенні заходу допомагали учасники команди табору LETTS та студенти навчальної програми ForwardTeam Закарпаття.

Кожного дня діти приходили о 15 годині й спочатку на них чекали активні руханки, веселі пісні та оголошення. Після цього наставники проводили зі своїми командами біблійний урок, використовуючи наочний матеріал та практичні завдання. У групах учасники досліджували теми творіння, потопу, Божих заповідей, смерті й воскресіння Ісуса, а також власної ролі у християнській місії.

Далі всі разом брали участь у загальній грі: водний волейбол, естафети, захоплення прапору та ін. Коли діти втомлювалися, жінки з місцевої церкви годували їх власноруч приготованими перекусами. Останньою частиною кожного дня були майстер-класи. Разом з майстринями діти виготовляли підставки для канцелярського приладдя, розфарбовували кекси, займалися термомозаїкою і т.д. Завершувався день піснями, оголошеннями щодо наступного дня та іграми.

Останнього дня канікулярної школи для дітей були приготовані особливі подарунки. Кожен присутній отримав дитячі Біблії, які надала міжнародна християнська організація «Місія Євразія», брелоки з біблійними цитатами та символікою, а також видруковані спільні фото на пам’ять.

Подяка місцевій громаді за активну підтримку проєкту, жінкам за те, що щоденно готували смачні перекуси для дітей, команді табору LETTS та учасникам програми ForwardTeam за особисту участь у канікулярній школі та «Місії Євразія» за отримані дитячі Біблії. Подібні ініціативи не лише сприяють зміцненню авторитету церкви в суспільстві, але й сприяють формуванню у молодого покоління принципів, заснованих на Слові Божому.

Владислав Берецкі

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.