“Церква має допомогти людині реалізувати себе в служінні ще до хрещення”: в Луцьку охрестилося п’ятеро осіб

“Церква має допомогти людині реалізувати себе в служінні ще до хрещення”: в Луцьку охрестилося п’ятеро осіб

В суботу 1 червня у Луцьку охрестилося п’ятеро осіб.

Ніка Майданець та Олена Левчук виросли у сім’ї адвентистів, тож з біблійними істинами були знайомі ще з дитинства. Останнім часом були дуже активні в служінні, іноді виходили зі словом за кафедрою. Нарешті, відчувши власну готовність, вони вирішили охреститися. Станом на зараз вони продовжують досліджувати Біблію.

Анна Шепелюк почала відвідувати адвентистську церкву, коли її діти виїхали за кордон. Майже з першого дня війни вона, приходячи на богослужіння, сідала на місце, де зазвичай сиділи її рідні. Два роки потому вона почала готуватися до хрещення.

У Романа Коменда дідусь є вірянином адвентистської церкви. Батьки хоч і знають адвентистське вчення, та ще не охрещені. В дитинстві він відвідував богослужіння, та потім віддалився від церкви. І ось близько 4 місяців тому Роман прийшов на богослужіння, відвідував євангельські зустрічі й прийняв рішення охреститися.

Ілля Слободський, син пастора Олександра Слободського також охрестився 1 червня. Батьки не знали, коли він вирішить долучитися до церкви, тож з молитвами чекали цього моменту. Оскільки він виріс у сім’ї священнослужителя, то змалку брав участь у служінні та церковних проєктах.

Після богослужіння відбувся святковий обід для новохрещених. Кожен із них мав можливість поспілкуватися зі своїм наставником. Наставники будуть супроводжувати нових вірян адвентистської громади міста Луцьк у їхньому духовному становленні.

Важливо зазначити, що у підготовці до хрещення важливу роль відіграє не лише інтелектуальне визнання людиною біблійного вчення та проходження курсів дослідження Біблії. Здатність церкви задовольнити потреби людини, дати їй можливість реалізуватися в служінні ще до хрещення, допоможуть їй пришвидшити прийняття одного з найважливіших рішень у житті, — переконаний пастор Олександр Слободський

Олександр Слободський, Владислав Берецкі

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.