Ще тринадцятеро осіб охрестилося на заході України

Ще тринадцятеро осіб охрестилося на заході України

В останні два тижні червня тринадцятеро осіб з Дрогобича, Великого Бичкова, Ужгорода, Іршави, Ільниці, Бобовища присвятили своє житя Ісусу Христу.

У місті Дрогобич 22 червня відбулося хрещення. Подружжя Романа та Анни Марків присвятили своє життя Христу. Вони давно відвідують церкву й добре біблійні істини. Проте пастор Валентин Дьяченко провів з ними курс дослідження Біблії «Вірую» для ще кращого утвердження у принципах адвентистської церкви.

Того ж дня у селі Великий Бичків на Закарпатті охрестилася Оксана Жеребецька. Її батьки адвентисти, тож їй також були відомі біблійні принципи християнського життя. Проте її власний шлях до Бога був довгим і не простим. Та врешті решт вона прийняла рішення бути з Богом і долучитися до церкви.

В місті Ужгород 28 червня охрестилося троє осіб. Олександр і Дмитро Тарас (були католиками). Тато охрестився, а мама 7 років тому охрестилася. Карюхін Олександр зі сходу. Три роки в Ужгороді живе.

В суботу 29 червня на річці Боржава, під час проведення підліткового наметового табору, охрестилося шестеро осіб. Син пастор Олександра Мосійчука з Ільниці, Даниїл, довго чека цього моменту. І нарешті батько охрестив свого сина і розділив з ним таку святкову подію. Двоє юнаків, Андрій Корпош та Василь Білак з Іршави виросли в адвентистських сім’ях. Разом з пастором Геннадієм Савчуком вони готувалися до хрещення під час регулярних молодіжних зустрічей. Також охрестилося троє осіб із села Бобовище. Максим Левкулич, також народився у сім’ї вірян адвентистської церкви. Юрій Федоришин вже багато років відвідує богослужіння й обізнаний у вченні адвентистської церкви. Ірина Шніцер вже давно цікавилася біблійною істиною і задовго до хрещення почала святкувати суботній день і завдяки спілкуванню з подругами адвентистками зміцнювалася у рішенні присвятити себе Богові.

В неділю 30 червня на річці Боржава охрестилася наставниця з табору LETTS Марія Кричфалушій. Її батьки є адвентистами й з дитинства навчали її біблійних цінностей. Беручи активну участь у табірному служінні, вона не уявляє свого життя без церкви й приналежності до спільноти віруючих.

Владислав Берецкі

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.