Дитячу розважально-пізнавальну програму «Країна змін» у Тячеві відвідало 120 дітей

Дитячу розважально-пізнавальну програму «Країна змін» у Тячеві відвідало 120 дітей

В неділю 15 вересня в Тячеві біля дому молитви адвентистів сьомого дня відбулася дитяча розважально-пізнавальна програма “Країна змін”. Захід проводився за сприяння організації NIKKA, Червоного Хреста м.Тячева та адвентистської церкви.

Захід відвідало 120 дітей. Після реєстрації їх об’єднали в команди й познайомили з наставниками. Разом з ними діти рушили до локацій, кожна з яких була присвячена необхідності змін в різних сферах життя (фізичні вправи, сонячне світло, духовність, здорова їжа і т.д.). Юні учасники не тільки отримали корисну інформацію, але й пограли у веселі ігри з наставниками.

Коли команди прибули до фінішу, діти отримали дитячі Біблії, а їхні батьки – корисні подарунки. Вони висловлювали подяку організаторам та раділи можливості відвідати подібний дитячий захід.

Учасники команди, яка організовувала «Країну змін», наприкінці програми змогли разом поїсти піцу й обговорити результати заходу.

Радіємо, що в цей непростий час Бог використовує людей для проповіді простих євангельських істини для батьків та їхніх дітей! Ісус сказав: «Пустіть дітей до Мене і не зупиняйте їх, бо Царство Небесне належить таким, як вони» (Євангеліє від Матвія 19:14).

Тарас Мельник

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.