Програма для матерів військових, котрі втратили дітей на фронті, розпочалася в центрі оздоровлення та відпочинку «Барвінок»

Програма для матерів військових, котрі втратили дітей на фронті, розпочалася в центрі оздоровлення та відпочинку «Барвінок»

На базі центру оздоровлення та відпочинку «Барвінок», до дня захисників та захисниць України, розпочалася програма для матерів військових, які втратили дітей на фронті. Учасницями програми стали 29 жінок.

Для матерів загиблих військових організатори підготували корисні й цікаві зустрічі. Так, священнослужитель Олександр Слободський підготував серію тем «Мир посеред бурі» й на основі філософії та біографічних даних Віктора Франкла допомагає у збудуванні й відновленні сенсу життя. Священнослужитель Віталій Мелесь проводить ранкові зустрічі під назвою «Ісус і жінки», під час яких щоденно представляє жінок, які були з Ісусом в часи Його земного життя і те, як Він змінював їхнє життя. Фасилітатор Світлана Савіна проводить з учасницями майстер-класи та заняття арттерапією. Психологиня Ольга Ващиніна з Києва надає необхідну підтримку й допомогу.

Організатори звернулися до Луцької обласної військової адміністрації, щоб отримати інформацію про матерів міста й району, котрі втратили дітей в зоні бойових дій. Заїзд почався 30 вересня, а перші зустрічі – 1 жовтня, в день захисників та захисниць України. Триватиме програма до 9 жовтня. Адвентистська церква сприяла проведенню програми, тож всі процедури, котрі пропонує санаторій «Барвінок», масаж, харчування й дорога були оплачені, тому відпочинок і відновлення для жінок проходить безкоштовно.

Віталій Мелесь

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.