Міжнародний день слідопита відзначили у Володимирі

Міжнародний день слідопита відзначили у Володимирі

В суботу, 21 вересня, в честь всесвітнього дня слідопитів, в Церкві адвентистів сьомого дня міста Володимир пройшло урочисте богослужіння. П’ять слідопитських клубів, АС (Володимир), Еліезер (центральна львівська громада), 24/7 (Сокаль), Воїни Христа (Ковель) та Роза вітрів (Львів) об’єдналися з метою прославлення Бога та проведення урочистого заходу.

Максим Буга, керівник клубного служіння в України звернувся до присутніх із закликом дати дітям і підлітками більше свободи й відповідальності у церковному житті. Адже, відчуваючи таким чином довіру з боку церкви, молоде покоління залишатиметься активним та посвяченим Ісусу.

Кожен учасник слідопитського клубу проходить 6 ступенів: Друг, Супутник, Дослідник, Розвідник, Мандрівник та Провідник. Учасники клубу Еліезер минулого року стали випускниками слідопитської навчальної програми, а цьогоріч випустились 5 учасників клубу АС. Далі вони продовжать навчання за програмою Майстер-провідник, яке допоможе їм стати лідерами та наставниками в клубному служінні. Навчання складається з самостійного опрацювання матеріалу, зустрічей офлайн та онлайн, польових шкіл та виконання практичних завдань.

Завершивши навчання, молоді люди будуть служити в ролі наставників для клубів в одному з трьох етапів. Нещодавно на рівні всесвітньої адвентистської церкви відбулася реорганізація клубного служіння, тож наразі воно поділяється на 3 етапи: Рання пташка (для дітей віком від 0 до 3 років), Шукачі пригод (від 4 до 10 років) та Слідопити (від 10 років).

Клубне служіння займає важливе місце в діяльності адвентистської церкви, адже залучає до нього не тільки дітей з адвентистських сімей. Стаючи учасниками клубу, діти розвиватимуться духовно, соціально, інтелектуально. Вони будуть формуватися як зрілі особистості та вправні лідери.

Катерина Сас

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.