Троє молодих хлопців охрестилися у Рівному

Троє молодих хлопців охрестилися у Рівному

В суботу 16 березня троє молодих хлопців охрестилося в першій рівненській громаді. Всі разом відвідували молодіжні зустрічі з дослідження Біблії, які щовівторка проводить пастор Сергій Соя.

Валерій Зінчук, хлопець з не адвентистської родини, навчається в одному виші з вірянкою адвентистської церкви. Їхні батьки давні друзі. Тож юнак відчував на собі вплив християнської спільноти. Коли ж був запрошений на молодіжні щотижневі зустрічі, радо погодився.

Роман Кулініч та Владислав Ющук росли в адвентистських сім’ях. Досліджуючи Біблію з пастором, вони теж виявили бажання охреститися.

Пастор Сергій, вивчаючи з молодими людьми Слово Боже, використовує потужний проєкт «Школа Біблії». Беручи уроки за основу, він організовує неформальне спілкування молоді на різні біблійні теми. Кожен із них може випробувати себе в ролі наставника й ставити запитання. Далі всі разом шукають на них відповіді шляхом дискусії та читання біблійних історій.

Василь Чопик відвідав першу рівненську громаду в суботу й благословив охрещених хлопців на подальше життя, а також зробив заклик до залу присвятити себе Ісусу Христу. Ще 3 осіб виявили бажання. Молода сімейна пара та одна жінка. Вони розпочнуть підготовку до хрещення з місцевим пастором.

Сергій Соя

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.