У луцькій громаді “Ковчег” Адвентистів Сьомого дня вперше провели служіння у вигляді арт-кафе

У луцькій громаді “Ковчег” Адвентистів Сьомого дня вперше провели служіння у вигляді арт-кафе

Замість звичних лавок – крісла та столи з білосніжними скатертинами, замість стандартної проповіді – інтерактивне спілкування із усіма присутніми.

9-го березня у Луцькій  громаді “Ковчег” молодіжний відділ організував вечірнє служіння у вигляді арт-кафе. Тема заходу була присвячена стосунках у сім’ї. Адже у погоні за світськими турботами ми так часто забуваємо сказати “дякую” нашим матерям, сестрам, бабусям та дружинам.  Тож аби подарувати прекрасній половині людства свято та відзначити початок весни, молодь спільно із чоловічим відділом організували служіння, якого ще не було жодного разу за всю історію існування “Ковчега”.

Всього у залі розставили 16 столів, за кожним із них могло поміститись 8 осіб. Хлопці та чоловіки виконували роль офіціантів, а в особливому меню можна було вибрати та замовити солодкі та корисні десерти.

“Оплатити” своє замовлення грошима не можна було, натомість замість цін навпроти кожного десерту стояло завдання. Наприклад: “зробити комплімент усім присутнім жінкам”, або “похвалити шефа” чи “подякувати офіціантам”.

До адвентиського арт-кафе завітало багато гостей, а замість звичної проповіді місцевий пастор Ігор Куриляк спілкувався із присутніми просто посеред залу. Від служителя у ролі “ведучого вечора” було повно сюрпризів для глядачів: психологічні тести, цікаві відео, теми для дискусій та інтерактивні завдання.

Також діти та молодь підготували музичні номери, тож увесь вечір у Домі молитви панувала приємна атмосфера.

В кінці вечора кожна жінка та дівчина отримала в подарунок гілочку ніжних гвоздик.

 

Настасья Кушнарьева

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.