Адвентисти співали в сесійній залі Луцької міської адміністрації

Адвентисти співали в сесійній залі Луцької міської адміністрації

15 січня представники Церкви Адвентистів Сьомого дня відвідали Луцьку міську раду, щоб привітати з Новим 2020 роком та значною подією, про яку згадують усі християни: народження Спасителя світу Ісуса Христа.

Майже 70 працівників Міської ради зібралися у сесійній залі. Із вступним словом до присутніх звернувся пастор Віктор Власюк. Музичне привітання прозвучало у виконанні госпел хору

 «Nota Heaven» та соло Шумчука Олександра. Також із словом привітання звернувся старший пастор у Волинській області Володимир Мелись. У промові прозвучали в нагадування про народження Ісуса і про те, що Біблія  не відкриває нам дату народження Спасителя. А також прозвучала вістка, що скоро прийде Христос у справі суду.

На закінчення зі словами подяки  до гостей звернувся радник  міського голови Ігор Поліщук: «Бог, давши на землю Ісуса Христа, подарував нам особливу надію. Ми бачимо, що люди сподіваються на владу, друзів, підтримку міжнародних партнерів, але з часом надія згасає: влада не виправдовує наших сподівань, інколи зраджують друзі, не допомагають міжнародні партнери. Тим часом надія на Ісуса Христа не згасає ніколи. Він ніколи не розчаровує людину. Я бажаю, щоб Ісус Христос був особливою надією в житті кожного. Хочеться, щоб у цьому році Різдво Христове зробило так, щоб Ісус Христос народився в серці кожної людини: і тієї, яка вірує, і тієї, яка вірує, але в яку вселився сумнів, і в тієї, яка не вірувала в Нього». Виходячи із залу кожен присутній міг отримати книгу «Дорога до Христа» та останній випуск газети «Вічний скарб».

Людмила Мелись, Людмила Гаспарова

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.