Слідопити Володимир-Волинська здійснили похідний табір

Слідопити Володимир-Волинська здійснили похідний табір

14-15 червня слідопити громади м. Володимир-Волинський провели в похідному таборі. Дорога до лісу довжиною в 7 кілометрів та перебування там мали на меті загартувати навички юних слідопитів, розвинути їх готовність до непередбачуваних ситуацій.

12 підлітків, 10 з яких зовсім недавно були шукачами пригод, з допомогою своїх наставників вчилися в’язати вузли, транспортувати важкохворих, готувати їжу на вогнищі. Катерина Сас, директорка місцевого клубу слідопитів, а також Ігор Надворський та Алік Матвіюк допомагали дітям у несподіваних ситуаціях перевіряти свої вміння та здобувати нові. Слідопити мали повне екіпірування: рюкзаки з наметами, необхідні інструменти.

Не обійшлося без захопливого квесту, в якому хлопці та дівчата мали можливість позмагатися в орієнтуванні на місцевості, повправлятися у співі гімну слідопитів, навчитися працювати в команді. Підлітки були надзвичайно активними, охоче брали участь у всіх заняттях.

Позитивні враження, нові вміння та приємна втома стали результатом

походу, про який діти можуть впевнено сказати: “Хочемо ще!” Громада м. Володимир-Волинський планує організувати місійний слідопитський виїзд протягом літа, щоб хлопці та дівчата змогли.

насолодитися спілкуванням з Богом та один з одним, а також навчитися нести вістку про Христа людям навколо.

Юлія Григорович

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.