Близько 50 дітей розповідали про Ісуса

Близько 50 дітей розповідали про Ісуса

27 грудня Центр розвитку дитини (ЦРД) «Надія», що в Луцьку, організував велике свято для вихованців «Маленької школи» та їх родин. Близько 50 дітей, що відвідують уроки підготовки до школи, розповідали про народження і служіння, смерть і воскресіння, а також про скорий Другий Прихід Ісуса Христа. У святково прикрашеному залі молитовного будинку дітки у віршиках, піснях, грою на дзвіночках славили Бога. Більше 90% з них із неадвентистських сімей. Кожного разу під час навчання дітки все більше пізнають Бога з біблійних історій, з радістю співають християнські пісні. А на спеціальному предметі «Християнська етика» знайомляться із біблійними героями та вивчають Десять Заповідей. Також весь навчально-виховний процес побудований на біблійних принципах.

Розпочалося свято із проповіді капелана «Маленької школи» Віктора Власюка, під час якої доступно розповів присутнім, з якою метою Ісус прийшов на нашу землю, помер і воскрес, для чого знову скоро прийде. Наприкінці проповіді найбільш уважний слухач, правильно відповівши на запитання, отримав у подарунок чудову книгу «Христос – надія світу» Еллен Уайт.

Не обійшлося свято і без подарунків вихованцям. Але дітки не отримали банальних цукерок, проте їм подарували набагато цінніше – омріяну Дитячу Біблію з ілюстраціями, вітальну новорічну листівку, набір корисних сухофруктів і горішків та цікаву розвивальну іграшку. Не забули і про батьків. Кожна сім’я отримала чудову книгу Еллен Уайт «Дорога до Христа», перший номер газет «Вічний скарб», «Моя здорова сім’я» та «Скарбничка». Усім слухачам запропонували долучитися до вивчення Слова Божого через проект «Школа Біблії» та паперові уроки. Молимось, щоб Святий  Дух спонукав цих людей відкрити своє серце Богу.

Чудові подарунки цим сім’ям вдалося приготувати завдяки спонсорській допомозі Романа Васильовича Кравця, який був першим адвентистським пастором у Луцьку, а зараз підтримує роботу закладу своєю допомогою, духовними настановами і молитвами.

ЦРД «Надія» – великий місійний проект у місті Луцьк. Для багатьох сімей – це єдине місце, де вони в цей час можуть почути Божу істину і отримати світлу надію,  де переймаються їх проблемами і дадуть пораду у християнському дусі.

Ми мріємо про розширення цього проекту до рівня школи. Уже отримали дозвіл на будівництво, проте до його здійснення потрібно ще багато молитов, часу, сил і, звичайно, фінансів. Але ми йдемо вперед вірою, що Той, Хто привів нас до цього місця, поведе і далі.

Марія Власюк, Світлана Окуневич

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.