У Львові вісім чоловік приєдналися до церкви

У Львові вісім чоловік приєдналися до церкви

23 квітня, на ранковому богослужінні  в Центральній Львівській громаді, пройшло урочисте служіння хрещення, на якому заключили завіт з Господом вісім чоловік. Шестеро людей, це вимушені переселенці: Оксана з Бородянки, Анна і Володимир з Харкова, Дмитро і Дарина з Дружковки Донецької обл. і Світлана з Маріуполя.  Двоє людей: Надія і Андрій, Львівяни, які готувалися до хрещення в громаді №4 «Верхня горниця» з пастором Олександром Рєзніковим.

З словами настанови звернувся президент Західної Конференції, Василь Чопик. Атмосферу урочистості додавало спів хору та сольні пісні Роксолани Івасютин.

Від початку воєнних дій в Україні з 24 лютого, Центральна Львівська громад, що по вулиці Короленка 1 відкрила двері дому молитви, переобладнавши всі дитячі класи, кімнати і приміщення для розміщення переселенців і біженців, близько 45 чоловік. Перші три тижні громада займалася перевезенням біженців зі Львова до кордону з Польщею. Після того, як наплив спав, почали розміщати людей на триваліше проживання. Ці люди з різних місць України: Харьків, Бородянка, Київ, Маріуполь, Дружковка, Славянськ і т. д.  Ми приймали, як членів Церкви Адвентистів Сьомого дня, так і їх родичів та знайомих. Було організовано трьох разове харчування. Всіх людей, що проживали в домі молитви ми запрошували на богослужіння. В останню суботу лютого було оголошено про початок занять по підготовці до хрещення, які розпочав проводити пастор громади Руслан Бабій. Так в продовж цього часу в цю групу один за одним приєднувались люди, досліджували Біблію та вирішили прийняти хрещення.

     Руслан Бабій

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.