Понад 500 примірників християнської літератури розповсюдили літературні євангелісти в Ходорові та Новому Роздолі

Понад 500 примірників християнської літератури розповсюдили літературні євангелісти в Ходорові та Новому Роздолі

З 4 по 12 вересня відбувся з’їзд літературних євангелістів з різних регіонів України на базі санаторію Барвінок.

Дві групи по 8 осіб розповсюджували християнську літературу в Ходорові та Новому Роздолі. Вони переконані, що люди більше цінують те, що придбали за певну вартість, а тому книги, серед яких була і «Велика боротьба», вони не тільки дарували, але і продавали за символічну суму. Також у наявності були дитяча література, книги, присвячені темам здорового способу життя та сімейним відносинам.

Переважна більшість населення вказаних міст сповідує католицизм. Тому християнське вчення їм добре відоме й література, присвячена розширенню розуміння євангельської вістки була охоче прийнята ними. Багато дверей приватних будинків та багатоповерхівок були відчинені перед літературними євангелістами.

Радісним досвідом було те, що деякі жителі міст просили й надалі приносити їм літературу, особливо з серії «Конфлікт віків», куди входять «Патріархи і пророки», «Пророки та царі», «Бажання віків», «Дії апостолів» та «Велика боротьба».

Загалом за тиждень було розповсюджено 380 примірників різних книг на загальну суму 21 225 грн і подаровано 157 примірників «Великої боротьби» й 40 – іншої подарункової літератури.

Хоча, на перший погляд, цифри видаються не такими вже й великими, проте ми з усього серця вдячні Христу за надану можливість та віримо, що кожна розповсюджена книга принесе свій результат.

Щира подяка Господу за те, що підготував «ґрунт» людських сердець, всім організаторам від церков Ходорова та Нового Роздолу, керівництву Церкви адвентистів сьомого дня в Україні та Західній Україні в обличчі керівника літературного відділу Віталія Шевчука за організацію подібного заходу.

Олександр Безуглий

 

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.