Місіонерський табір “Happy star” об’єднав понад 100 дітей

Місіонерський табір “Happy star” об’єднав понад 100 дітей

Денний підлітковий табір «Happy star» проходив у селі Великий Мидськ з 7 по 14 липня. Щодня було присутньо понад 100 дітей з неадвентистських сімей.

Назвою цьоогорічних зустрічей обрали слова «На лінії з небом». Тема табору стосувалася спілкування з рідними, друзями, ближніми та Богом, Який завжди на зв’язку і є найкращим Другом.

Першого дня табору було проведено програму «Країна змін». На цей захід прийшли батьки, діти, а також їх молодші братики та сестрички.

Для команди, яка налічувала 30 молодих людей день розпочинався о 07:00 зі спільної молитви та планування дня. Зустрічі для дітей тривали з 10:00 по 20:00. Вони відбувалися кожного дня в актовому залі Будинку культури.

Щоранку діти збиралися для того, щоб співати пісень, послухати тему від духовного наставника Сергія Сої, а ведучі проводили інтерактиви з залом. Після цього учасники, які були об’єднані в 10 команд, відправлялись зі своїми наставниками досліджувати біблійні історії. Читаючи їх, діти визначали рівні спілкування, ділилися своїми думками як в сучасну епоху гаджетів зберегти цінність живого спілкування.

Організатори табору підготували для дітей цікаві майстер класи. Учасники займалися термоаплікацією, розписом гіпсових фігур, готували попкорн, проходили квест кімнату. Також діти готували виступи лялькового театру, відвідували заняття музики, тренуючись для традиційного завершення табору концертною програмою для жителів села. Він відбувся в неділю і блищько 50 дорослих було присутньо на заході. Охочі також могли долучитися до соціального проєкту плетіння маскувальних сіток.

Перед вечерею на учасників табору чекали загальнотабірні ігри, під час яких діти вчилися комунікувати в команді, виконували спортивні завдання й змагалися за першість.

Завершувався день спільною зустріччю в актовому залі. Там лунали пісні, проводились конкурси, діти переглядали відео та фото дня.

Організатори табору висловлюють щиру подяку всім, хто був дотичний до проведення табору. Вдячність також тим людям, які стали спонсорами цього місіонерського заходу.

Леся Бобильова

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.