Міжобласна молодіжна зустріч відбулась у селі Пожарки

Міжобласна молодіжна зустріч відбулась у селі Пожарки

У селі Пожарки, що на Волині, 24 й 25 серпня проходила міжобласна молодіжна зустріч. «ЕКШН, живи на повну з Богом».. Понад 70 молодих людей з’їхалися з Волинської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Полтавської та Житомирської областей.

В суботу, 24 серпня, дослідження Біблії та проповідь відбувалися на природі. Довкола поля простягалися безкраї поля, а іноді повз молодь проходили місцеві жителі з домашньою худобою. Проповідь також відрізнялась від традиційної і була у форматі великої сценки. Під час служіння був проведений збір для команди «Відчайдушні», які з початку війни допомагають військовим медичними засобами та евакуацыйними автомобілями. Сума збору склала 18210 гривень.

Перед вечірнім служінням для молодих людей були проведені конкурси, електронна вікторина Kahoot*, лунали пісні. Власне вечірнє служіння розпочалося з виступу духового оркестру. Олександр Слободський говорив на тему «Живи на повну з Богом. Протиставлення того, що пропонує світ а що Бог». О 20:00 почався воршип з участю християнського гурту, а наступний спікер, Тарас Гладкий, спілкувався з молоддю про Залежності (алкоголізм, куріння, наркоманія та ігроманія).

У неділю 25 серпня для молодих людей день почався з духовної частини, яку проводив Геннадій Савчук. Далі на учасників чекав активний відпочинок. Молоді люди катались на мотоциклі, тракторі, їздили верхи на конях, грали у футбол та волейбол. Зголоднілі й щасливі хлопці й дівчата завершили день спілкуванням за вечерею з шашликом.

Даний захід став надзвичайно масштабним і допомагає здружити молодь. Органіщатори мали на меті вкотре підкреслити, що у цьому хиткому світі повноцінне життя можливе лише з Богом.

Марк Остапенко


* Kahoot – відеогра-вікторина, яка застосовується в багатьох навчальних класах та закладах з метою перевірки знань. Учні та студенти мають обрати 1, або декілька вірних варіантів відповіді на підготовані викладачами питання. Гра супроводжується впізнаваною музикою, а на завершення Kahoot показує подіум з 3 переможцями, відповідно до кількості набраних балів.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.