Табір Sky land ораганізував осінню зустріч для тридцяти підлітків

Табір Sky land ораганізував осінню зустріч для тридцяти підлітків

Осіння зустріч з ініціативи табору Sky land проходила у громаді Церкви адвентистів сьомого дня у м. Дубно 28-29 жовтня. Захід об’єднав 30 підлітків, 13 з яких з не адвентистських сімей.

Головною темою зустрічі була дружба. Протягом двох днів учасники спілкувалися, грали у загальнотабірні ігри та досліджували тему дружби між людьми та дружби з Богом. Також підлітки брали участь в інтерактивах, та командних завданнях з вивчення ключових біблійних історій.

Для декого це могло стати відкриттям, але табірчани вже знали, що вегетаріанська кухня може бути смачною та поживно.

Серед учасників були як «ветерани» таборів, котрі запрошують із собою друзів, так і ті молоді люди, які ніколи не були на таборах. До прикладу, на цю зустріч приїхало дев’ятеро учасників із Кременця з яких лише один з адвентистської сім’ї. Двоє дівчаток роками відвідують наш табір та зустрічі, а цьогоріч запросили з собою ще шістьох друзів, з-поміж яких одна дівчинка переселенка.

Ще один досвід позитивного впливу табору Sky land – хлопчик, сім’я якого не відвідує богослужіння. Проте він після літнього табору почав щосуботи приходити до церкви у місті Рівне та брати участь у житті громади.

Подібні зустрічі ми проводимо двічі щороку, восени та навесні.

У період між таборами та зустрічами не втрачається зв’язок з підлітками. Для цього були створені група у Telegram та сторінка в Instagram, де вони можуть дізнаватися інформацію, а ми маємо змогу комунікувати з ними, вітати з днем народження учасників та проявляти нашу зацікавленість по відношенню них.

Вікторія Черняк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.