Сімейний конгрес «повернення до жертовника» в Ужгороді об’єднав понад 100 учасників із громад Закарпаття

Сімейний конгрес «повернення до жертовника» в Ужгороді об’єднав понад 100 учасників із громад Закарпаття

В суботу 21 вересня у другій громаді адвентистів сьомого дня міста Ужгород пройшов сімейний конгрес «Повернення до жертовника», який  об’єднав місцевих вірян та гостей з громад Закарпатської області, Ужгорода, Іршави, Тячева, Мукачева та Торуня. Понад 100 осіб були учасниками конгресу, серед яких 16 – керівники сімейного, дитячого та молитовного відділів.

Основна мета заходу – спрямування кожного члена церкви до відродження особистого, сімейного та церковного поклоніння. Секретар ЗК*, пастор Микола Рябенко розкрив у проповіді важливість щоденного істинного поклоніння Богові на прикладі Іллі на горі Кармел, а також звернув увагу на відновлення духовності у родинах та громадах.

Для особистого відродження учасників конгресу спікери, керівники сімейного, дитячого та молитовного відділів ЗК, приготували сім практичних принципів «повернення до жертовника». Вони показали прості кроки для впевненості у спасінні на основі Божого Слова, використовуючи різноманітні предмети й ілюстрації, ручку від дверей, яка символізувала те, що лише «я» можу впустити Господа у своє серце; приклад водія за кермом, як символ Того Хто насправді є Господарем нашого життя.

Учасники ділились досвідами, об’єднувались по двоє для звершення молитов, брали участь в інтерактивних завданнях, обговорювали ідеї сімейних богослужінь. Чудово, що Господь приймає людей такими, якими вони є, наділяє різноманітними дарами та навчає щодня.

На пам’ять кожен керівник відділу отримав у подарунок ароматизовану свічку та сувенірний магніт з написом «А я та дім мій будемо служити Господеві!» (Ісуса Навина 24:15).

Олена Рябенко

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.