Перший футбольний турнір між адвентистськими школами відбувся у Тячеві на Закарпатті

Перший футбольний турнір між адвентистськими школами відбувся у Тячеві на Закарпатті

У місті Тячів на Закарпатті 16 жовтня вперше був проведений футбольний турнір між адвентистськими школами. У змаганнях взяли участь три команди: школа “Соломон” з Чернівців, “Живе слово” зі Львова та “Щасливе місто” з Тячева). Турнір відбувався на базі школи “Щасливе місто”. Протягом змагань панувала дружня атмосфера та спортивний запал.

За результатами матчів, перемогу здобула команда школи “Соломон”. Інші учасники показали справжнє прагнення до перемоги та доклали всіх зусиль для достойної гри.

Цей турнір став чудовою можливістю не лише продемонструвати спортивні навички, а й зміцнити зв’язки між школами та поглибити духовний розвиток молоді. Як сказано в Біблії: “Два краще, ніж один, бо вони мають добру нагороду за свою працю” (Екклезіаста 4:9). Цей текст відображає цінність командної роботи, яка закладена в основу кожної перемоги та досягнення. Спорт, як і життя, вимагає єдності й співпраці. Коли ми працюємо разом, підтримуємо один одного і розподіляємо навантаження, наша праця приносить добрі плоди. Саме цей принцип став ключовим у турнірі, під час якого кожна команда діяла злагоджено, доводячи, що разом вони сильніші.

Турнір сприяв не тільки розвитку фізичних навичок, але й укріпленню духовних цінностей, принципів чесної гри та взаємоповаги. Учасники показали, що завдяки командній роботі можна досягти високих результатів.

У планах є проводити подібні турніри щороку, аби ще більше адвентистських шкіл могли долучатися до цієї чудової події й продовжувати розвивати як спортивний дух, так і духовну єдність серед молоді.

Дмитро Войтович

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.